Uit de criminaliteit naar een nieuw leven met Jezus!

"Zoon, je bent nu 18, wat ga de doen met je leven?" "Ik ga de criminaliteit in, net als jij." Bobby uit Limburg groeide op in een criminele omgeving en begon een 'carrière' in de criminaliteit toen hij 18 was. Na erg veel geld te hebben verdiend, zag hij in dat het leven hem gevangen hield. Hij was verslaafd aan drugs en een leefde een heel destructief leven. Toen gebeurde er iets bijzonders.. zijn oma benaderd door een groepje christenen die haar vroegen: 'Heb je ergens pijn?' Ze antwoordde: 'Ja, in mijn hart. Het gaat het over mijn kleinzoon die vast zit in criminaliteit.'

Heb je vragen naar aanleiding van dit verhaal? Neem contact op via het contactformulier.

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer verhalen

Video

Ik moest de waarheid weten!

Nieuws

Na 33 PTS scholen… tijd voor verandering!

Verslag

Verslag van een missietrip

Video

‘Ik wilde niet meer leven, ik gaf alles op…

Nieuwsbrief per email

Blijft op de hoogte van wat God doet in Nederland en ontvang getuigenissen en inspiratie in je mailbox.